AV_DermaCare         Aναστασία Βαρβαρέζου Λίλιου         Αγίας Σοφίας 32         Θεσσαλονίκη         τηλ: 2310 275460 & 2310 234432

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ EURODIET!

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ EURODIET; 

 

Όλοι μας επιθυμούμε να αποκτήσουμε το σώμα που ονειρευόμαστε χωρίς να νιώθουμε το αίσθημα της έντονης πείνας. Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες. Η νέα επαναστατική καθαρά Ιατρική δίαιτα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα.

Τι είναι η μέθοδος Eurodiet?

Η Eurodiet πρόκειται για μια εξατομικευμένη μέθοδο απώλειας βάρους 4 φάσεων, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ατομικές, κοινωνικές και ψυχολογικές σας ανάγκες, πάντα κάτω από την επίβλεψη ενός γιατρού. Δημιούργημα ιατρικών ερευνών, μορφοποιείται στο ιατρικό και ερευνητικό τμήμα (Μ.Ι.Τ.) του πανεπιστημίου Χάρβαρντ το 1971. Από τότε μέχρι και σήμερα εξελίσσεται συνεχώς λαμβάνοντας υπόψιν τις νεότερες γνώσεις της ιατρικής σε θέματα διαχείρισης βάρους, τόσο ως προς την απώλεια, όσο και ως προς τη σταθεροποίηση. Η μέθοδος Eurodiet είναι μια δίαιτα επαρκούς πρωτεϊνης και χαμηλών υδατανθράκων στις αρχικές φάσεις για να καταλήξει στην πορεία στην πλήρη μεσογειακή διατροφή. Δύο φάσεις (1η και 2η) δυναμικής απώλειας, μια φάση (3η) διατροφικής επανεκπαίδευσης και τελικά (4η φάση) σωστή μεσογειακή διατροφή. Ανάλογα με τη φάση κάποια από τα γεύματα σας ή σνακ αντικαθίστανται από τα τρόφιμα Eurodiet (λειτουργικά τρόφιμα, νομοθετημένα από την Ε.Ε. που υποστηρίζουν πλήρως τον οργανισμό σε όλη την πορεία της απώλειας). Σήμερα η Eurodiet συστήνεται από χιλιάδες γιατρούς σε περισσότερες από 27 χώρες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αδυνατίσουμε; Και γιατί ενώ κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να χάσουμε όλα τα περιττά κιλά ενώ συχνά τα παρατάμε πριν επιτύχουμε το στόχο μας; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δύσκολο να αδυνατίσουμε, αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο. Αυτό προϋποθέτει αρχικά ένα ''ξεμπλοκάρισμα'' του οργανισμού, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της λιπόλυσης κι έπειτα στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση για ασφαλή απώλεια (πρέπει να χάνεται λίπος και όχι μυϊκός ιστός). Οι μελέτες δείχνουν ότι το 100% του στόχου απώλειας επιτυγχάνεται μόνο όταν υπάρχει παρακολούθηση από γιατρό σε όλη την πορεία της δίαιτας. Όταν μάλιστα η δίαιτα προσαρμόζεται στην καθημερινή ζωή, όταν δεν χρειάζεται να ζυγίζει κανείς τη μερίδα του φαγητού που πρέπει να καταναλώνει, όταν το γλυκό μπαίνει στο διαιτολόγιο από την πρώτη κιόλας ημέρα, όταν υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη, τότε η νίκη είναι εξασφαλισμένη. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν όλοι όσοι ξεκινούν Eurodiet ολοκλήρώνουν με επιτυχία.

Τι ξεχωριστό υπάρχει στην μέθοδο Eurodiet; 

Είναι πολλά τα σημεία που διαφοροποιούν τη Eurodiet από τις άλλες δίαιτες κι αυτά είναι που συνθέτουν ένα προφίλ διατροφής που δύσκολα συνδέεται με την έννοια της δίαιτας όπως την έχουμε συνηθίσει. 

1) Αποτελεσματικότητα: Επιτυγχάνεται απώλεια περίπου 10% του βάρους σε 40-50 ημέρες. 

2) Ευκολία: Δεν χρειάζεται ζύγισμα του φαγητού. 

3) Ευχάριστη εφαρμογή: Ευχάριστες γεύσεις στην γκάμα των προϊόντων Εurodiet με δυνατότητα για γλυκά από την πρώτη ημέρα. 

4) Ασφάλεια: Δεν υπάρχει καμιά καταπόνηση του οργανισμού ενώ ενεργοποιούνται μηχανισμοί αντιοξείδωσης και αντιγήρανσης. 

5) Εκπαίδευση: Αυτός που ολοκληρώνει το πρόγραμμα δεν έχει πια κανένα άγχος για τη σταθεροποίηση του βάρους του γιατί έχει αποκτήσει καινούργια και σωστή διατροφική αγωγή. Το σημαντικό στην Eurodiet δεν είναι η απώλεια του βάρους (αυτό εξάλλου είναι πολύ έυκολο ακολουθώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο) αλλά η σταθεροποίηση του για πάντα! Σ'αυτό το κομμάτι η μέθοδος έχει μεγάλη επιτυχία αφού όσοι την ακολούθησαν διατηρούν στην τετραετία περισσότερο από το 85% του απωλεσθέντος βάρους. Η δομή της δίαιτας είναι τέτοια ώστε η απώλεια να είναι σχεδόν εξολοκλήρου από τη λιπώδη μάζα, προστατεύοντας στο μέγιστο το μυϊκό ιστό. 

Σε ποιους απευθύνεται; Πρέπει να έχει κάποιος πολλά κιλά να χάσει για να ακολουθήσει την Eurodiet; 

Η μέθοδος Eurodiet εξατομικεύεται που σημαίνει ότι απευθύνεται στον καθένα ατομικά και όχι μόνο από ιατρικής άποψης αλλά και από κοινωνικής. Εκτός απο τα πιθανά προβλήματα υγείας λαμβάνονται υπόψη ο τρόπος ζωής, αλλά και οι κοινωνικές και ψυχολογικές ανάγκες. Απευθύνεται με επιτυχία σε άτομα που θέλουν να χάσουν λίγα, περισσότερα ή πολλά κιλά. Απευθύνεται επίσης σε άτομα με προβλήματα υγείας όπως σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή πίεση, αυξημένα τριγλυκερίδια, οξειδωτικό στρες, μεταβολικό σύνδρομο, άπνοια ύπνου. Με την Eurodiet δε χάνει κανείς μόνο βάρος. Βελτιώνει την κατάσταση της υγείας του συνολικά. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Eurodiet έχει διαχειριστεί πάνω από 15.000 παχύσαρκους στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονταν ένα στάδιο πριν το χειρουργείο παχυσαρκίας. Η επιλογή της κατάλληλης φάσης της μεθόδου που πρέπει να ακολοθηθεί εξατομικεύεται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ηλικία, φύλο, δραστηριότητα, διατροφικό προφίλ, δίαιτες που έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν, ωράρια, στρες, συνοδά νοσήματα, φαρμακευτική αγωγή, κτλπ. Ανάλογα με τη συνολική εκτίμηση, το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό ο γιατρός θα σας προτείνει την κατάλληλη για εσάς φάση. Ο γιατρός θα τροποποιήσει (μειώσει) τη φαρμακευτική αγωγή σας, ιδιαίτερα σε φάρμακα που αφορούν τον διαβήτη, την υπέρταση και την αυξημένη χοληστερίνη.

Κι αν αποτύχω; 

Ο βασικός λόγος που οι κοινές δίαιτες αποτυγχάνουν και τα κιλά επιστρέφουν - συνήθως περισσότερα από αυτά που χάθηκαν - είναι γιατί δεν παρέχουν αυτό που παρέχει η Eurodiet, διατροφική παιδεία. Για την Eurodiet δεν υπάρχει η έννοια της συντήρησης μετά την απώλεια βάρους. Υπάρχει η ολοκληρωτική διατροφική επανεκπαίδευση. Αυτός που έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Eurodiet, έχει ενστερνιστεί τη γνώση του πως να φάει, ακόμη και μπροστά στο χειρότερο από διατροφικής άποψης μπουφέ. Έτσι, όταν βρεθούμε μπροστά σε φαγητό, ξέρουμε τι να επιλέξουμε και πόσο ή με τι να το συνδυάσουμε. Πρόκειται για μικρές πληροφορίες - μυστικά που παίζουν τον ρόλο τους. Αγνοώντας τα, μπαίνουμε σ'έναν φαύλο κύκλο τροφών οι οποίες πυροδοτούν την πείνα και εξελίσσουν την παχυσαρκία. Για να χάσουμε τα περιττά κιλά και να μείνουμε στο ιδανικό βάρος απαιτείται οργάνωση και μέθοδος.